News

Sk%C3%A6rmbillede+2019-01-06+kl.+22.15.21.jpg
 
 

Godt Nytår!

Et nyt år er i gang og Photoscopet har meget nyt på programmet.

Mikkel Falkenberg og Peter Bjerg har længe været en uofficiel del af Photoscopet, men nu er de her fast og vil arbejde og holde workshops i de områder af fotografiet som de brænder for. I kan læse mere om Mikkel og Peter under ABOUT og finde de nye spændende workshops i workshop kalenderen.

Allerede her i januar har vi alle tre workshops:

12. januar holder Peter en meget spændende workshop i fremkaldelse af film og fotopapir vha. kaffe, øl og urtete. Peter har allerede afholdt denne workshop et par gange og laver desuden selv portrætter med øl fremkaldte negativer og fotopapir. Vi tænker miljøet og sundhed ind i vores arbejde med de fotografiske materialer, da vi mener, at man ikke kan andet i dag. Derfor er vi virkelig stolte af Peters arbejde med øko-fotografi.

19. januar holder Lene endnu en af de populære cyanotypi-workshops. Det er 6. gang og der er stadig stor interesse for det blå tryk.

26. januar holder Mikkel for første gang workshop i at fremstille negativer fra digitale filer. Disse negativer printes på en klar folie, som derpå kan kopieres til bla. cyanotypi eller saltpapir tryk. Vi har haft mange henvendelser omkring de digitale negativer, så vi er meget glade for endelig at kunne tilbyde Mikkels workshop.

Vi glæder os til at se jer i Photoscopet i 2019..