Back to All Events

Portræt Fotografering - Få taget dit eget Unikke Ambrotypi Portræt


Copyright Daniel Samanns

Copyright Daniel Samanns

Fotograf Daniel Samanns er i København for at holde workshops i den gamle fototeknik Våd Kollodium (Wet Plate Collodion).

 

I løbet af ugen tilbyder Daniel en enestående mulighed for at du og din familie kan få lavet jeres personlige og unikke portræt med denne smukke fototeknik fra 1850'erne.

 

Dit portræt bliver fotograferet med et stort trækamera og selve billedet eksponeres på en glasplade, som herefter kaldes et Ambrotypi. Ambrotypi portrættet er et unikum, da det laves direkte og ikke skal kopieres på papir, som vi ellers kender som fotografier. Det er et sort/hvid fotografi, men med varme og dybe toner, som gør portrættet meget stærkt og intenst. Glasset giver en stor dybde i billedet og gør fotografiet meget eksklusivt.

 

Det tager et par timer at få lavet dette specielle portræt, og du/I vil være med i alle de forskellige og spændende dele af processen.

 

Vi garanterer at du vil få en helt igennem anderledes dag hos fotografen, hvor du vil føle fotohistoriens vingesus og opleve det enestående håndværk. Og endelig vil du tage hjem med dit eget unikke fotografiske kunstværk.

 

Daniel vil eksponere 2-3 ambrotypier, hvoraf du udvælger det du bedst kan lide. Størrelsen er 18x24cm. Der vil være mulighed for at tilkøbe de resterende ambrotypier.

 

Kontakt os på info@thephotoscope.com for mere information og for tidsbestilling. Det er muligt at book tid i perioden den 8-13. april 2018. Fotografering foregår i The Photoscope i Rigensgade 28, 1316 København K

 

Pris: 2625kr