Back to All Events

Workshop i Argyrotypi v/ Mikkel Pedersbæk Falkenberg

Copy right Mikkel Pedersbæk Falkenberg

Copy right Mikkel Pedersbæk Falkenberg


På dette kursus mulighed for at stifte bekendtskab med argyrotypiens smukke sepiafarvede univers. 

Argyrotypi er en mellemting mellem saltprint og cyanotypi, blot er den udviklet til at være lettere tilgængelig end saltprint. 

På kurset vil vi lave flotte fotogrammer og prøve at lave billeder med negativer. På kurset vil der blive gennemgået, hvordan denne teknik adskiller sig fra cyanotopi og saltprint. 

Medbring gerne planter, blomster, fjer, muslinger og andre smukke objekter, der kan bruges til at lave billeder med. Der vil være mulighed for at låne motiver, hvis du ikke lige har noget at tage med.

Alt hvad du skal bruge på kurset vil blive stillet til rådighed. Medbring arbejdstøj, der kan tåle pletter. Kurset inkluderer en flaske kemi, så du kan fortsætte med processen derhjemme, efter kurset. 

Det praktiske:
Underviser: Mikkel Pedersbæk Falkenberg
Max 4 kursister
Pris: 1050,-

Indeholdt i prisen er:
6 timers kursus
Kursusmateriale
Alle relevante materieler og værktøj stilles til rådighed.
Kaffe, te og kage

En flaske kemi til at tage med hjem til videre arbejde.Ved tilmelding og spørgsmål til workshoppen, så send en mail til info@thephotoscope.com

Tilmelding og betaling er bindende. Workshop gebyret kan senest refunderes 14 dage før workshop datoen. Kontakt venligst omkring bankoverførelse og mobilepay